De meest allround zeilmaker van Nederland

Iedere zeiler heeft zijn eigen, unieke verhaal. Dat kunnen wij weten omdat we naast zeilmakers zelf ook fanatieke (wedstrijd) zeilers zijn.

read-more

Rond & platbodems

Zeilmakerij Molenaar: Specialist in zeilen voor rond- en platbodems

Al vanaf de oprichting van ons bedrijf in 1720 maakt Zeilmakerij Molenaar al zeilen voor de rond- en platbodems. Dus voor ervaring bent u bij ons op het juiste adres.

read-more-grey

ROND & PLATBODEMS
SCHERPE JACHTEN

Scherpe jachten

Jachtzeilen van Zeilmakerij Molenaar worden gemaakt door en voor zeilers die geen genoegen nemen met minder dan het beste ontwerp en de beste materialen. Duurzaamheid, prestatie, windbereik en gebruiksvriendelijkheid zijn voor ons de criteria.

Om de duurzaamheid en de vormvastheid te kunnen garanderen werken wij alleen met gerenommeerde doekleveranciers zoals Contender Sailcloth en Dimension Polyant. Zeilen van dacron en laminaat, maar ook membraan-zeilen worden door ons geleverd.

read-more-grey

Eenheidsklassen

Wedstrijdzeilen voor de eenheidsklassen is maatwerk. Het model, de snit, de doeksoorten, in alles moet de juiste keuze worden gemaakt.
Het doel: hard en hoog gaan! Dat is onze passie.
Met onze kennis en ervaring gecombineerd met de ontwerpsoftware en vooral de feedback van de zeiler, komen we tot een goed presterend eindproduct.

read-more-grey

TUIGERIJ

Tuigerij

Onze moderne tuigerij levert, verwerkt en monteert staaldraad en touwwerk in diverse diameters en diverse constructies. Ook kunnen wij u de rondhouten leveren van diverse leveranciers.

Wij zijn onder andere leverancier van Selden, Mastermasten en Neutmast.
Maar ook houten masten van gerenommeerde leveranciers zijn door ons te leveren.

read-more-grey

Nieuws

Bent u benieuwd naar de laatste nieuwtjes en gebeurtenissen bij Zeilmakerij Molenaar? Bekijk dan onze pagina ‘nieuws’ en mis niks!

Heeft u ook een unieke Molenaar ervaring meegemaakt? Wij plaatsen deze graag voor u! Mail uw verhaal naar info@zeilmakerijmolenaar.nl.

read-more-grey