Regenboog Teamzeilen

Samenwerking

Zeilmakerij Molenaar en NED31 bundelen hun krachten

Zeilmakerij Molenaar en NED31 Sails Production gaan vanaf 1 februari 2023 hun krachten bundelen. Beide bedrijven zijn uniek en goed in wat we doen en toch zagen we dat we elkaar kunnen versterken op verschillende punten. We zijn er van overtuigd dat we gezamenlijk nog meer kunnen betekenen voor de zeilsport!

Al jaren een goede onderlinge relatie. Waarom dan nu deze stap?

Na meerdere gesprekken bleek al snel dat we elkaar veel te bieden hebben. NED31 is sterk op gebied van productie en Zeilmakerij Molenaar op het gebied van de faciliteiten en verkoop.
Gezamenlijk hebben we een breed aanbod, zodat klanten een optimale keuze kunnen maken tussen diverse topproducten onder één dak! Daarnaast blijven we ook de al bestaande Kort & Smits modellen voeren en natuurlijk het Molenaar product dat u van ons gewend bent. Welk type zeil u ook wenst, wij hebben nu alle smaken in ons assortiment.
Ontwerpers Jaap Jongsma van Zeilmakerij Molenaar en Willem Potma van NED31 gaan samenwerken op het gebied van ontwerpen, uitwisseling van kennis en het continueren en verbeteren van producten.

Wat verandert er voor klanten?

  • Niet zo heel veel, de service van zowel Zeilmakerij Molenaar als NED31 blijft zoals ze zijn. Daarbij blijft de kwaliteit, klantvriendelijkheid en service die u van ons gewend bent onze hoogste prioriteit.
  • De samenwerking zorgt ervoor dat we een nog groter aanbod kunnen aanbieden binnen de nationale eenheidsklassen en wie weet leidt dat tot nog meer…

Wij kijken enorm uit naar deze samenwerking en zien deze stap als een prachtige boost richting de toekomst en continuïteit van onze beide bedrijven.
Namens beide teams: op naar een prachtige samenwerking en toekomst!