Scherpe jachten

Jachtzeilen van Zeilmakerij Molenaar

Jachtzeilen van Zeilmakerij Molenaar worden gemaakt door en voor zeilers die geen genoegen nemen met minder dan het beste ontwerp en de beste materialen. Duurzaamheid, prestatie, windbereik en gebruiksvriendelijkheid zijn voor ons de criteria.

Traditiegetrouw maken wij kwaliteitszeilen met een lange levensduur. Voor toer of wedstrijdzeilers, lange afstand-zeilers of een rondje Pikmeer, Zeilmakerij Molenaar maakt het. Samen met u bespreken we het ontwerp en de uitvoering en zoeken naar de het meest geschikte doek voor uw schip. Dit samen met de jarenlange ervaring van onze zeilmakers komt het tot een perfect eindresultaat. Kennis en ervaring geven resultaat.

Kennis en ervaring geven resultaat!

Om de duurzaamheid en de vormvastheid te kunnen garanderen werken wij alleen met gerenommeerde doekleveranciers zoals Contender Sailcloth en Dimension Polyant. Zeilen van dacron en laminaat, maar ook membraan-zeilen worden door ons geleverd. Onze ontwerpers werken met ontwerpprogramma’s van Prosail en Sailpack. Deze programmatuur wordt regelmatig voorzien van de nieuwste updates om de nieuwste ontwikkelingen en ervaringen te kunnen verwerken.

Dit – samen met meer dan 100 jaar ervaring – resulteert in een zeil met een uitstekende vormvastheid, een lange levensduur en een perfect aerodynamisch profiel voor een optimale prestatie. Onze jachtzeilen worden gemaakt voor een weekendtocht of de meest ambitieuze zeilplannen. Tijd nog moeite worden bespaard om elk detail volgens de hoogste kwaliteitseisen uit te voeren.

Meer weten over
onze jachtzeilen?

Vraag hier meer informatie aan

0566-621313