Scherpe jachten

Jachtzeilen voor scherpe jachten

Jachtzeilen voor scherpe jachten van Zeilmakerij Molenaar worden gemaakt door en voor zeilers die geen genoegen nemen met minder dan het beste ontwerp en de beste materialen. Duurzaamheid, prestatie, windbereik en gebruiksvriendelijkheid zijn voor ons de criteria. Duurzaamheid, prestatie, windbereik en gebruiksvriendelijkheid zijn voor ons de criteria.

Kwaliteitszeilen met een lange levensduur

Traditiegetrouw maken wij kwaliteitszeilen met een lange levensduur. Hier staan wij bij Zeilmakerij Molenaar in Grou om bekend.  Voor toer- of wedstrijdzeilers, lange afstand-zeilers of een rondje Pikmeer: Zeilmakerij Molenaar maakt het! Samen met u bespreken we het ontwerp en de uitvoering en zoeken we naar de het meest geschikte doek voor uw schip. Dit samen met de jarenlange ervaring van onze zeilmakers komt het tot een perfect eindresultaat. Wij kunnen u dan ook met zekerheid een kwaliteitszeil met lange levensduur garanderen.

Duurzaamheid en vormvastheid van scherpe jachten

Om de duurzaamheid en de vormvastheid te kunnen garanderen werken wij alleen met gerenommeerde doekleveranciers zoals Contender Sailcloth en Dimension Polyant. Zeilen van dacron en laminaat, maar ook membraan-zeilen worden door ons geleverd. Onze ontwerpers werken met ontwerpprogramma’s van Prosail en Sailpack. Deze programmatuur wordt regelmatig voorzien van de nieuwste updates om de nieuwste ontwikkelingen en ervaringen te kunnen verwerken.

Meer dan 100 jaar ervaring in scherpe jachten

Dit – samen met meer dan 100 jaar ervaring – resulteert in een zeil met een uitstekende vormvastheid, een lange levensduur en een perfect aerodynamisch profiel voor een optimale prestatie. Onze jachtzeilen worden gemaakt voor een weekendtocht of de meest ambitieuze zeilplannen. Tijd nog moeite worden bespaard om elk detail volgens de hoogste kwaliteitseisen uit te voeren. Neem een kijkje bij onze grootzeilen, Genua, Fok, Spinnaker, Gennaker, Halfwinder, Code 0, en Hardware. U vindt hier vele afbeeldingen van deze type zeilen voor scherpe Jachten. Heeft u specifieke vragen? Neem dan uiteraard contact met ons op!

Meer weten over
onze jachtzeilen?

Vraag hier meer informatie aan

0566-621313