Eenheidsklassen

Wedstrijdzeilen voor eenheidsklassen 

Het model, de snit, de doeksoorten: in alles moet de juiste keuze worden gemaakt. Ons doel is duidelijk: Hard en hoog gaan! Dat is onze passie. Met onze kennis en ervaring, onze ontwerpsoftware en vooral de feedback van de zeiler komen we tot een goed presterend eindproduct.

Ontwerpprogramma’s zeilen eenheidsklassen

De ontwerpers van Zeilmakerij Molenaar werken met ontwerpprogramma’s van Prosail en Sailpack Saildesign. Deze programmatuur wordt steeds voorzien van de nieuwste updates om de nieuwste ontwikkelingen en ervaringen te kunnen verwerken. Dat, in combinatie met onze ervaring en feedback vanuit de zeilers, zorgen voor kwalitatieve zeilen.

Feedback van zeilers

Zeer belangrijk vinden wij het contact en overleg met zeilers uit de diverse klassen om steeds het model waar nodig te verbeteren.
Zeilers als Jan Deen en Tom Otte (Pampus) , Menno Huisman (Valk), Roelof Wester (Valk), Pieter Bleeker (12voets jol) en vele anderen hebben veel overleg met onze zeilontwerper Jaap Jongsma om hun ervaringen met hem te delen. Zij geven bij ons bijvoorbeeld aan waar er eventueel nog veranderingen en of verbeteringen mogelijk zijn. Door hun input en feedback komen we steeds dichterbij het optimale model.

20 verschillende wedstrijdzeilen voor eenheidsklassen

Onze wedstrijdzeilen voor eenheidsklassen worden gemaakt van Fibercon Competion Polykote dacron van Contender Sailcloth. De zeilen hebben een gewicht variërend van 2.99 tot 5.46 Oz. Als u meer wilt weten over onze zeilen dan kunt u al onze 20 zeilen bekijken door een keuze te maken in ons uitklapmenu. Hier ziet u alle specificaties van de zeilen en voorbeeld foto’s van de zeilen. Natuurlijk kunt u ook met al uw vragen bij ons terecht. Neem dan contact met ons op!

Meer weten over
onze zeilen tbv eenheidsklassen?

Vraag hier meer informatie aan

0566-621313