Tuigerij

Moderne tuigerij

Zeilmakerij Molenaar beschikt over een moderne full service tuigerij, waarin wij staand en lopend want met alle daarbij behorende eindverbindingen verwerken en monteren. Op die manier zijn wij in staat om een complete tuigage te kunnen leveren aan scherpe jachten, eenheidsklassen en rond- en platbodems. Service op maat dus!

Montage en levering tuigerij

Wij verzorgen alle tuigwerkzaamheden van controle en onderhoud tot de levering van nieuwe masten, gieken, rolreefsystemen en dekbeslag van diverse leveranciers. Refits voor de complete tuigage is ook mogelijk. Denk daarbij aan het vervangen van uw verstaging, nieuwe lijnen, andere lieren, een nieuwe mast, furlex of giek, maar ook als u alleen een schoot wilt vervangen.

Profiteer van onze ervaring

Hulp nodig bij het zetten of strijken van de mast? Bijvoorbeeld voor de winterberging? Ook dan kunt u ons inschakelen. Wij controleren hierbij het mastbeslag, de vallen, de staat van de verstaging, de verlichting en de apparatuur. Wijzigingen of spoedklussen zijn voor ons geen enkel probleem. Profiteer ook van onze jarenlange ervaring en kies voor al uw tuigage voor Zeilmakerij Molenaar!

Meer weten over
onze masten en gieken?

Vraag hier meer informatie aan

0566-621313