Tuigerij

Moderne full service tuigerij

Zeilmakerij Molenaar beschikt over een moderne full service tuigerij. Staand want en lopend want, met alle daarbij behorende eindverbindingen, verwerken en monteren wij. Op die manier zijn wij in staat om een complete tuigage te kunnen leveren aan scherpe jachten, eenheidsklassen en rond- en platbodems. Service op maat dus! Wilt u ook een complete tuigage? Lees dan verder of bekijk direct de mogelijkheden en voorbeelden in het uitklapmenu. 

Montage en levering tuigerij

Zeilmakerij Molenaar verzorgd alle tuigwerkzaamheden van controle en onderhoud tot de levering van nieuwe masten, giekenrolreefsystemen en dekbeslag van diverse leveranciers. Refits voor de complete tuigage is ook mogelijk. Denk hierbij aan het vervangen van uw verstaging, nieuwe lijnen, andere lieren, een nieuwe mast, furlex of giek. Maar ook als u alleen een schoot wilt vervangen, kunt u beroep doen op refit. Neem contact op voor al uw vragen!

Zetten of strijken van de mast

Heeft u hulp nodig bij het zetten of strijken van de mast? Bijvoorbeeld voor de winterberging? Ook voor het strijken of het zetten van de mast kunt u ons inschakelen. Wij controleren hierbij het mastbeslag, de vallen, de staat van de verstaging, de verlichting en de apparatuur. Maak direct een afspraak!

Wijzigingen of spoedklussen van tuigerij

Wijzigingen of spoedklussen zijn voor ons geen enkel probleem. Wij gaan voor 100% tevredenheid bij onze klanten. Neem direct contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Profiteer ook van onze jarenlange ervaring en kies voor al uw tuigage voor Zeilmakerij Molenaar!

Meer weten over
onze masten en gieken?

Vraag hier meer informatie aan

0566-621313