Hoogste tijd

Hoogste tijd voor onderhoud en vernieuwing / 10 procent korting op bestellingen van 1 t/m 21 mei.

Uw woning verkeert vast in onberispelijke staat, uw tuin ziet er natuurlijk spic en span uit, het gras heeft alles weg van een biljartlaken, de garage lijkt wel een showroom  en ook uw auto glimt als nieuw. Nu is de beurt aan uw boot.

Want we mogen door de coronacrisis veel dingen niet, varen en zeilen mogen we wel; hoog tijd voor onderhoud en vernieuwing. En waar kunt u dat beter (laten) doen dan bij de vakman. Zeilmakerij Molenaar beheerst vrijwel alle disciplines. We maken in Grou al bijna 300 jaar zeilen voor toer- en wedstrijdboten, maar maken ook grootzeilhuiken en rolfokhoezen, en zijn leverancier van verstaging, rolreefsystemen, vallen en railing-draden.

Stel het niet uit maar laat deze items eens kritisch door ons bekijken. Zeker nu alles tot stilstand lijkt te komen is het daar juist de tijd voor. Over stilstand gesproken; havens, ( bruggen en sluizen zijn gelukkig weer geopend ) staan nog in de winterbediening. Wij doen daar aan mee door het geven van een winterkorting of coronakorting zoals u wilt, van tien procent op alle bestellingen van 1 t/m 21 mei.

Wij zijn gewoon open en staan natuurlijk ook open voor vragen. U bent meer dan welkom in Grou om op gepaste afstand een en ander met ons te bespreken.
Bellen, mailen, appen kan natuurlijk ook. Intussen hopen we natuurlijk van harte dat u coronavrij blijft.