Rolfokhoezen

Home Canvas Rolfokhoezen

Canvas

Onze rolfokhoezen worden gemaakt van Swela 37 (100% polyester) of Masacryl (100% acryl). Beide zijn in diverse kleuren te verkrijgen. U kunt kiezen voor een basismodel, waarbij de treklijn – spiraal gevlochten kinkvrij polyester – door de webbing loopt, of voor de luxe uitvoering waarbij de treklijn door een katrol loopt. Uiteraard gebruiken we een zeewaterbestendige rits. Een extra optie is een dubbele bedieningslijn.

Swela 37

In 37+ verenigen zich meer dan 50 jaar ervaring van Markilux 37 met de nieuwste bevindingen uit het textielonderzoek. Terwijl de klassieke weefseloptiek behouden is gebleven, werden op alle fronten verbeteringen gerealiseerd die doorslaggevend zijn voor de kwaliteitsstandaard van uw rolfokhoes.

Masacril

Een van Masacril vervaardigde toepassing binnen de watersport betekent zorgeloos genieten. Door het gebruik van de hoogste kwaliteit acryl garens en de aangebrachte finish heeft Masacril uitstekende eigenschappen. Daartoe behoren:

  • uitmuntende duurzaamheid van het weedsel
  • sterke UV bestendigheid
  • ademende eigenschappen (ongecoate versie)
  • waterdichtheid (gecoate versie)
  • goede bescherming tegen schimmel

Masacril is tevens zeer eenvoudig te onderhouden. Masacril is een hoogwaardig acryldoek dat wordt geproduceerd door de weverijen van Sauleda in Europa. Het wordt binnen de watersport ondermeer gebruikt voor bootkappen, dektenten, zonnetenten, bimini tops, buiskappen en achterkappen. Masacril is leverbaar in een gecoate en ongecoate versie. In ons Noord-Europese klimaat is de gecoate versie het meest gangbaar, vanwege de waterdichtheid.

Meer weten over
onze rolfokhoezen?

Vraag hier meer informatie aan

0566-621313