u bent hier: Home > Dealerschap > Quantum Sails
Quantum Sails

Topkwaliteit uit Amerika

In mei 1996 werd de Quantum Sail Design Group in Annapolis, Amerika geboren uit wat tot die tijd bekend stond als Sobstad Sailmakers. Deze verandering resulteerde uit de groeiende vraag naar een geavanceerd technologisch product en de wens om baanbrekend werk te kunnen blijven verrichten op het gebied van zeilontwerp en zeilconstructie.

De ontwerpafdeling en de zeilmakerij in Annapolis hebben een verfijnd ontwerpprogramma, zeer geavanceerde fabricagemethoden en ervaren personeel, zodat het best mogelijke product wereldwijd voor de toer- en wedstrijdzeiler te allen tijde gegarandeerd wordt.

De Quantum Sail Design Group heeft de afgelopen jaren internationaal en in Europa enorm de aandacht getrokken en heeft er hard aan gewerkt om ook wereldwijd zeilmakerijen en servicepunten op te richten.

Op dit moment zijn wereldwijd al meer dan 50 vestigingen in onder andere Noord-Amerika, Canada, Engeland, Denemarken, Duitsland, Hongarije, Tsjechië, Spanje, Italië, Griekenland, Zuid-Afrika, Brazilië, Australië en Japan.

In Noord Oost Nederland is Zeilmakerij Molenaar onder de naam Quantum Noord Oost verantwoordelijk voor de marketing, distributie en service van Quantum zeilen. Om aan de groeiende vraag naar Quantum zeilen te voldoen is in 2002 gekozen voor een gecentraliseerd productieproces. Dit heeft geresulteerd in een efficiënte en betere productie van Quantum zeilen met scherpe Quantum prijzen. De drie grootste Quantum vestigingen zijn gelegen in Kaapstad (Zuid-Afrika), Barcelona (Spanje) en Annapolis (VS).

• www.quantumsails.nl

 

Kerkstraat 31
9001 AB Grou (Frl)

Tel. Grou: 0566 - 62 13 13
www.eigenwijze.nl